Δεν έχω ύπνο και είπα να γραψω.....
Λοιπόν κάθισα και σκεφτηκα κάποια πράγματα γύρω απο το Game Fair.
Πρώτα απο όλα πότε είναι εφικτό να γίνει, προτασή μου είναι να γίνει μέσα στα χριστούγεννα. Το dnd ταιριάζει κιόλλας με το χειμώνα.
Επόμενο να έχουμε κάποια είσοδο (πχ 5€)????, θα είναι κυρίως για τις κόλλες των χαρακτήρων και για τα βραβεία αν έχουμε (απο την αρένα των pvp)
Πχ για την αρένα να έχουμε 1ο βραβείο κάποιο βιβλίο, 2ο μινιατούρες, 3ο ένα σετ ζάρια....
Ακόμα σε ποια έκδοση θα παίξουμε και τι επίπεδο θα είναι οι χαρακτήρες, αποψή είναι στην 3.5 (είναι αυτή που γνωρίζω.....) και επίπεδο γύρω στο 8-10...
Τελευταίο θέλω όσοι μπορούν να ασχοληθούν να μου στείλουν pm ή να κάνουν κάποιο ποστ...
Κάποια πράγματα που χρειάζονται να οργανωθούν είναι:
1) Φτιάξιμο ιστορίας που θα καταλήξει στην μεγάλη μάχη (ουσιαστικά, μικρές περιπέτειες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να επηρρεάσουν την μάχη που θα γίνει στο τέλος), άρα χρειάζονται κάποιοι dm's
2) Φτιάξιμο μεγάλης μάχης και εδώ θα χρειαστεί κάποιος με dm (καλό θα είναι κάποιος με εμπειρία σε μάχες και να έχει παίξει με πολλά άτομα ταυτόχρονα)
3) Φτιάξιμο περιπέτειας για αρχάριους στην περίπτωση που θα έχουμε τέτοια άτομα (δηλαδή άτομα που τώρα ξεκίνησαν και είναι δύσκολο να παίξουν μεγάλα επίπεδα) λογικά θα χρειαστεί ένας dm
4) Προτάσεις αν θα έχουμε διακόσμηση, το πρόγραμμα με τις ώρες που θα γίνει!!!!
5) Τους κανόνες για την αρένα, τι είδους είναι και που γίνεται (τοποθεσία)
6) αν μπορούμε να βρούμε κάποιον χορηγό (πολύ ουτοπικό αλλά δεν χάνουμε κάτι....)
Όποιος θέλει να ασχοληθεί κάτι απο όλα αυτά ας μου το πει για να αρχίσει να υλοποίειται γοργά-γοργά.....
Αν κάποιος έχει σκεφτεί κάτι διαφορετικό καλό θα ήταν να ακουστεί, μπορεί να έχω ξεχάσει κάτι ή να μην το έχω σκεφτεί.....