Φόρουμ που αφορά κατασκευή χαρτών και dungeon!!!!! + μια ιδέα
2 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
roerix Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2008 Ηλικία : 38 Τόπος : athens
Θέμα: Φόρουμ που αφορά κατασκευή χαρτών και dungeon!!!!! + μια ιδέα Σαβ Ιουλ 04, 2009 1:35 am
Την προηγούμενη εβδομάδα όπως έψαχνα έπεσα κατα λάθος σε ένα φόρουμ με θέμα κατασκευή χαρών και χάρτες για περιπέτειες. Απο την δουλειά των μελών έμεινα έκπληκτος. Ήδη έχω πάρει μερικές ιδέες και χάρτες για περιπέτειες... το φόρουμ είναι http://cartographersguild.com/
και με ευκαιρία απο το συγκεκριμένο φόρουμ τι λέτε να κάνουμε ένα μικρό διαγωνισμό για τον καλύτερο χάρτη...απλά θα πρέπει να έχουμε ένα θέμα απο πριν και το αφήνουμε ανοιχτό για 1-2 μήνες όπως κάνουν και σε εκείνο το φόρουμ...
Σαν πρώτη ιδέα πετάω να φτιάξουμε ένα ναό (ο θεός δεν έχει σημασία, διαλέγει ο καθένας μόνος του)
Απλά πείτε αν συμφωνείτε και ξεκινάμε.........
3an8os Lord
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Αθηνα
Θέμα: Απ: Φόρουμ που αφορά κατασκευή χαρτών και dungeon!!!!! + μια ιδέα Πεμ Ιουλ 09, 2009 10:38 am
μεγαλε εγω ψηθηκα...απλα συγγνωμη που θα κερδιζω στους διαγωνισμους....! δεν ειμαι ψωνιο απλα κανω καλους χαρτες...! πες μου αν υπαρχει καποιο προγραμμα να μην τους κανω στο χερι....!
roerix Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2008 Ηλικία : 38 Τόπος : athens
Θέμα: Απ: Φόρουμ που αφορά κατασκευή χαρτών και dungeon!!!!! + μια ιδέα Πεμ Ιουλ 09, 2009 8:59 pm
Απο ότι ξερω μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα προγράμματα γραφιστικής, όπως photoshop, corel, gimp, το απλό paint των windows και πολλά άλλα.
Λοιπόν βάζω μια ψηφοφορία για τι concept θα κάνουμε......
Φόρουμ που αφορά κατασκευή χαρτών και dungeon!!!!! + μια ιδέα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης