Τι άλλο κάνετε εκτός απο το να παίζεται rpg games?????
4 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
roerix Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2008 Ηλικία : 38 Τόπος : athens
Θέμα: Τι άλλο κάνετε εκτός απο το να παίζεται rpg games????? Πεμ Σεπ 11, 2008 2:49 pm
Επειδή η ζωή δεν είναι μόνο dnd & rpg games με τι άλλο ασχολείστε???
Και ξεκινάω πρώτος με κάποια ενδιαφέροντα μου.... Ζωγραφική, κατασκευές,προσκοπισμό,ιστιοπλοία, ποδόσφαιρο,βιβλία,συλλόγες.....
blindguard Adventurer
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2008 Ηλικία : 37 Τόπος : a8hna
Θέμα: Απ: Τι άλλο κάνετε εκτός απο το να παίζεται rpg games????? Τετ Οκτ 15, 2008 1:36 pm
δυστηχως για μενα αυτην την στιγμη με καλει η μητερα πατριδα για εναν ολοκληρο χρονο αλλα απρολα αυτα ασχολουμε το να βλεπω εναλακτικες λυσεις για το επαγγελμα που εχς σπουδασει που μαλλον θα με οδηγησει στο εξωτερικο γιατι στην Ελλαδα μας δεν υπαρχει μελλον.....ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω....εκτος απο αυτο δεν ασχολουμε με κατι αλλο γιατι ηρθε η ωρα να παρω την ζωη μου στα χερια μου
3an8os Lord
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Αθηνα
Θέμα: λιγο απ'ολα Δευ Απρ 13, 2009 1:25 pm
λιγο απ'ολα.... computer games μπασκετ....και γενικως αθληματα κανα βιβλιαρακι για να μην ξεχνιομαστε DND ξερετε τωρα εσεις..... δουλεια να χω ρε παιδι μου...βαριεμαι να κα8ομαι..!
MakitoC Adventurer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2009 Ηλικία : 30
Θέμα: Απ: Τι άλλο κάνετε εκτός απο το να παίζεται rpg games????? Δευ Αυγ 31, 2009 11:30 pm
pc FTW
Τι άλλο κάνετε εκτός απο το να παίζεται rpg games?????
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης