Λοιπον εγω θα ηθελα μια και ειμαι λατρης των λεγωμενων combat classes να εκφρασετε τις αποψεις σας (πως τα λεω ετσι ο ατιμος!!! χεχε) σχετικα με το αγαπημενο σας οπλο... και για να μην λενε μερικοι επιτρεπω ολα τα βιβλια....αντε να δω τι ανιπαρκτα οπλα μπορουν να ξεθαψουν μερικοι!!! εγω εχω 3 οπλα:
1)bastard sword ειναι καλυτερο απο το longsword και αξιζει το feat
2)Greataxe γιατι το κρατανε συνηθως οι Barbarian και πετσοκοβει
3)Greatsword γιατι ειναι ΤΟ οπλο.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tsakaman στις Τετ Μάης 28, 2008 10:23 pm, 1 φορά
roerix Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2008 Ηλικία : 38 Τόπος : athens
ωχ, ωχ, ωχ. Από που να ξεκινήσω. (εχω 2 πολυ ωραια, αλλά τα αφήνω για άλλη φορά). λοιπόν 1) greatsword!!!!(fighter, paladin και γενικά κόβει κ..λους) 2)bastardsword!!!!(ταιριάζει με όλους!!!!) 3)dagger!!!!(μονο και μονο για τον ROGUE!!!!)
Manolikakis Adventurer
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2008 Ηλικία : 32 Τόπος : Athina
Θέμα: Απ: Το αγαπημενο σας Οπλο!!! Σαβ Ιουν 21, 2008 12:33 am
Τα οπλα στο DnD δεν με τρελενουν αλλα για melee mace 1hand greatsword 2hand k απο μακρια comp longbow αλλα τa spells=best weapon 4 me
Araphoth Adventurer
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2008
Θέμα: Απ: Το αγαπημενο σας Οπλο!!! Δευ Αυγ 04, 2008 5:52 am
συμφωνω με το μανολικακη για τα spells ΑΛΛΑ εφοσον μιλαμε για weaponry θα διαλεγα τα παρακατω:
defence fighting style: dual shields
kamikaze fighting style: dual bastards
long range fighting style:composite greatbow
two-handed fighting style:mercurial greatsword
3an8os Lord
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Αθηνα
Θέμα: Απ: Το αγαπημενο σας Οπλο!!! Παρ Ιουλ 17, 2009 12:45 am
εγω ας βολευτω στην ακρουλα μου με την κιθαρα μου...αιντε να σας δωσω και κανα μπονους....! ΑΑΑΑΑ!!! και καλη δουλεια ρε παιδια....! (εδω που τα λεμε κουβαλω και κανα μακρυ τοξο αλλα και τα spell καλα ειναι..)
Το αγαπημενο σας Οπλο!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης