Νομίζω ότι το καλύτερο είδος μάχης είναι απο μακρία είτε με τόξα είτε με ξόρκια, βέβαια το καλύτερο είναι αν μπορείς να συνδυάσεις και τα 2!!!!!
οι λόγοι είναι πολλοί
1) ότι δεν κινδυνεύεις τόσο εύκολα όσο απο κοντά ειδικά όταν αντιμετώπίζεις monster που κάνουν τρελή ζημιά απο κοντά
2) ότι εχθρός και αν βρεθεί μπορεί να χτυπήσεις, ειδικά με πλάσματα που πετάνε και οι άλλοι χαρακτήρες απλά κάθονται και κοιτάνε (μην πει κανεις απο κοντά οτι έχει μειονέκτημα γιατί οι archers έχουν feats μου το ξεπερνάνε αυτό)
3) αν έχεις χαρακτήρα με multi class με rogue ειναι ότι πιο ιδανικό αφού κάνεις πιο εύκολα sneak attack
4) είναι κάτι που δεν μου αρέσει που το λέω αλλά είναι είναι κατα 90%-100% σίγουρο ότι θα πάρει xp, αφού μέχρι οι άλλοι να φτάσουν στο monster εσύ μπορεί να ρίχνεις είτε το 2ο βέλος είτε το 2ο ξόρκι σου
ΥΓ 1. μην πει κανείς ότι είναι δειλία να παίζεις απο μακρία αλλά να σκεφτείτε ότι σας καλύπτει τα νώτα!!!!!!
ΥΓ 2. πάντως δεν είναι κακό να έχει και ο χαρακτήρας ένα σπαθί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τελειώσουν τα βέλη ή τα ξόρκια, ή αν θα σπάσει η χορδή του τόξου
ΥΓ 3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ FIREBALL!!!!!!!!